Bön om vägledning

Bön om vägledning i livets olika situation.

Vad är bön om vägledning? Vad betyder bön om vägledning? Hur gör man en  bön om Guds vägledning?

Kan Gud vägleda oss när vi ber? Hur kan man be till Gud? Hur ber man?

Exempel på bön om vägledning

Bön om vägledning: Av Kungen David 

  • En psalm av David. Herren är min herde, mig skall intet fattas. 2 Han låter mig vila på gröna ängar, han för mig till vatten där jag finner ro. 3Han vederkvicker min själ, han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull. 4 Om jag än vandrar i dödsskuggans dal, fruktar jag intet ont, ty du är med mig. Din käpp och stav, de tröstar mig. 5 Du dukar för mig ett bord i mina ovänners åsyn. Du smörjer mitt huvud med olja och låter min bägare flöda över. 6 Idel godhet och nåd skall följa mig i alla mina livsdagar, och jag skall bo i Herrens hus evinnerligen. Psaltaren 23:1-6

Bön om vägledning: av Jesus

  • Herrens bön: Så skall ni be: Fader vår, som är i himlen. Helgat blive ditt namn. 10 Komme ditt rike. Ske din vilja på jorden liksom den sker i himlen. 11 Ge oss i dag vårt bröd för dagen. 12 Och förlåt oss våra skulder, såsom också vi förlåter dem som står i skuld till oss. 13 Och för oss inte in i frestelse utan fräls oss från den onde. Matteusevangeliet 6:9-13

Hjälp oss att nå flera människor med budskapet om Jesus

Rhemaweb behöver all hjälp vi kan få:

Swish: 123 181 96 89

Kontonummer: 8327-944 384 0260

Telefon: 08-7519 809

Mobil: 073-71 80931

 

 
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account